Tietoja meistä

K-S Autopalvelu on toiminut Muuramen Autotalolla vuodesta 2006. Pääasiassa myymme Suomessa käytössä olleita autoja ja moottoriajoneuvoja, mutta tuomme myös huollettuja ja hyvin pidettyjä autoja Euroopasta. Myös tilauksesta!

Meille on helppo tulla, liikkeemme sijaitsee ysitien varrella, Muuramen Autotalolla, alle 10 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Olemme puhelimen ääressä 8-22 ja liikkeen tiloissa on joku varmimmin paikalla 10-17, sekä lauantaisin 11-15. Kannattaa kuitenkin soittaa ennen lähtöä, jolloin varaamme sinulle aikaa ja huomiota sovittuna aikana! Illalla ja viikonloppuisin sovittavissa, emme ole kaukana...

Rahoitus

Kauttamme järjestyy joustavat ja kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot luotettavien rahoitusyhtiöiden kautta sekä vaihtoajoneuvon mahdollisen vanhan velan lunastus. Rahoitus onnistuu myös vanhempiin ajoneuvoihin.

Vaihdossa kelpaa kaikki moottorilla toimiva ja vähän muukin, tarjoa! Yhteydenottolomake ja yhteystiedot löytyvät alta.Yhteydenottolomake

Jätä meille viesti täyttämällä alla oleva lomake. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Kerro meille mistä autosta olet kiinnostunut ja/tai minkä ajoneuvon haluat antaa vaihdossa. Ostamme myös suoraan autosi.

Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.


Yhteystiedot

K-S Autopalvelu
Y-tunnus: 2870140-7
Punasillantie 2, 40950 Muurame
Muuramen Autotalolla, Teboilin katoksen alta sisään, Tervetuloa!
Puh: +358 40 418 9977
Puh: +358 40 584 9495
E-mail: myynti@ksautopalvelu.fi
Facebook      Instagram